Med Kabinekufferter.dk vil vi skabe forbrugerguiden til kabinekufferter og andet rejsegear. Din go-to hjemmeside, når du skal finde nyt rejseudstyr, vil tjekke priser og se tests af fx kabinekufferter.

Hvem er vi så?

Vi er nogle rejse- og internetnørder, der har sat os det mål at skabe kvalitetsindhold til forbrugerne. Vi er selv forbrugere, så derfor er Kabinekufferter.dk af forbrugere til forbrugere. Vi vil samle så meget kvalitetsviden som overhovedet muligt, så du og vores mange tusinde andre læsere kan træffe oplyste valg, når du/I handler rejseartikler på internettet.

Vi slår ikke på kufferter med en hammer eller smider dem ud fra 10. sal. Vi står heller ikke 5 mand i hver sin ende af håndbagagens håndtag for at rykke dem fra hinanden.

I stedet samler vi offentliggjort fakta, så du kun behøver at læse et sted. Et eksempel er vores kabinekuffert test fra i år.

Vi viser også priser på rejseprodukterne, hvor det kan lade sig gøre og vi henviser gerne til sikre online butikker.

Anne er vores indpisker og den der lægger strategien for hjemmesiden. Da vi ikke sidder på samme kontor med vores ekspert team foregår vores planlægningsmøder online. Vores eksperter er freelancere, hvoraf en del rejser rundt i verden mens de skriver til jer og os.

Da vi driver Kabinekufferter.dk privat betales omkostningerne af os selv. For at kunne gøre det, er vi nødt til at have en eller anden indtjening fra siden. Du vil derfor støde på enkelte reklamer eller henvisningslinks, som giver os et lille beløb til at drive hjemmesiden.

Anne

Anne H.
Chefen

Anne er “The Chief Whip” og tilrettelægger teamets opgaver.

Miriam S. rejser og skriver

Miriam S.
skribent

Miriam skriver artikler mens hun rejser rundt i verden og henter viden.

Peter A.

Peter A.
Skribent

Peter er digital nomade og oplever verden gennem sin kabinekuffert.

Jason L. skribent

Jason L.
IT & Skribent

Jason er teamets IT nørd og elsker også at skrive om rejsenørderi.

Heidi P. Skribent

Heidi P.
Skribent

Heidi er pt. hjemme men lever gennem sit kamera. Hun skal snart rejse igen.

Chris H.

Chris H.
Researcher

Chris er teamets researcher og den der går i detaljer med tingene.

Har du en idé, et godt tip eller en kommentar?

Så er du selvfølgelig velkommen til at sende os en besked. Det er du selvfølgelig også, hvis du har et spørgsmål om Kabinekufferter.dk eller en af vores artikler. Vi svarer så hurtigt som muligt.

Hvis det er noget en af vores freelance skribenter skal svare på, så vær opmærksom på at de måske på tidspunktet er i en anden tidszone eller er på rejse.