Er du på jagt efter et godt kabinekuffert tilbud, så er du kommet til det rigtige sted!

Vi kender det alt for godt selv. Det der med lige at søge efter et godt tilbud. Hvad der umiddelbart burde tage et øjeblik, tager som regel længere tid end forudset – og nogle gange flere dage. Tjek af pris og så dobbelttjek, og måske et par dage senere endnu et tjek. Derfor samler vi her på siden de gode kabinekuffert tilbud fra flere online butikker, så du ikke behøver at bruge en masse tid på at lede efter dem selv.

De findes i alle prislag. Fra billige kabinekufferter til meget dyre og eksklusive mærker. Men, hvad der er billigt og dyrt er i virkeligheden en individuel vurdering. Det interessante er, hvad du behøver at betale for den, for uanset om den er billig eller dyr, så går vi ikke af vejen for et godt kabinekuffert tilbud, vel?

Vi lavede en hurtig afstemning på redaktionen og 5 ud af 6 gik efter et godt tilbud sidst, vi hver især købte nyt rejsegear. Det giver måske en meget god indikation af, at det er helt normalt at kigge efter tilbud.

Her er så dagens kabinekuffert tilbud. Finder du den, som passer til dit behov, så slå til med det samme. Mange tilbud gælder kun i kortere tid eller så længe de er på lager.

Dagens kabinekuffert tilbud

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 999,00
Tilbud
Tilbud
kr. 1.099,00
Tilbud
Tilbud
kr. 2.999,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 1.099,00
Tilbud
kr. 899,00
Tilbud
kr. 899,00
Tilbud
kr. 1.099,00
Tilbud
kr. 799,00
Tilbud
Tilbud
kr. 1.619,10
Tilbud
kr. 1.619,10
Tilbud
kr. 1.169,10
Tilbud
kr. 1.169,10
Tilbud
kr. 1.169,10
Tilbud
Tilbud
kr. 1.099,00
Tilbud
kr. 899,00
Tilbud
Tilbud
kr. 1.529,00
Tilbud
Tilbud
Tilbud
kr. 2.999,00
Tilbud
Tilbud
kr. 1.099,00

Fire gode råd, når du køber kabinekufferter på tilbud

✅ Først og fremmest, som du vil kunne læse flere steder på Kabinekufferter.dk, så bør du overveje hvilken størrelse kabinekuffert, du har behov for. Det bør du, fordi flyselskaberne har forskellige regler om, hvilke mål en kabinekuffert må have. Det er drøn ærgerligt at have købt en kabinekuffert, du efterfølgende ikke må medbringe ombord, også selvom den er købt på tilbud eller udsalg. Heldigvis findes der kabinekufferter med mål, som opfylder reglerne hos mange flyselskaber og det er fx 55x40x20.

✅ Med kuffertmålet på plads, så bør du for det andet beslutte dig for, om det har nogen betydning om det er en hardcase eller softcase kuffert du køber. Betyder det ikke noget for dig, så er der jo næsten ”frit valg på alle hylder”. Største forskel på de to typer er, at en hardcase kuffert beskytter dine ting bedre mod udefra kommende påvirkninger. Derimod er en softcase kabinekuffert mere fleksibel. I dag er der ikke den store vægtforskel. Men …

✅ Når vi nu er ved det, så er vægten det tredje du bør overveje. Jo tungere selve kabinekufferten er, jo mindre vægt kan du komme i den, for flyselskaberne har også en maksimal vægt en kabinekuffert inkl. indhold må veje. Så en kabinekuffert på under 3 kg og gerne så tæt på 2 kg er at foretrække.

✅ Når de første 3 ting er på plads, er det tid til at kigge på tilbuddene fx her på siden. Når du finder den, som opfylder dine behov (de tre første råd) og din pengepung, så køb med det samme. Jo længere tid du venter, jo større risiko er der for at den er udsolgt.

Er du ligeglad med prisen, så kan du tage et kig på vores kabinekuffert test. Her får du en guide til de bedste kabinekufferter i år og nogle af dem er måske på tilbud.

5/5 - (2 votes)

Denne artikel er skrevet af …

Chefen selv (Anne), har sammensat artiklen om kabinekuffert tilbuddene. Produkterne hentes ind automatisk og både kabinekufferter og priser opdateres også automatisk hver dag. Jason har sørget for det tekniske i den forbindelse.

Anne

Anne H.
Chefen

Jason L. skribent

Jason L.
IT